Choisir la langue : Nederlands | Frans

Veel gestelde vragen

African Mango

Garandeert African Mango extra gewichtsverlies?

Door zijn precies uitgekozen bestanddelen heeft African Mango een erg positieve invloed op de hormonale balans. Schadelijke gifstoffen worden verwijderd uit het lichaam en de cholesterol wordt gereduceerd. Bovendien wordt de eetlust verlaagd, wordt er dus meer verweefsel verbrand en wordt de aanmaak ervan gestopt. Door het extract van de kostbare zaden (Irvingia Gabonensis) helpt African Mango om op doeltreffende wijze extra kilo’s kwijt te raken en een mooi en slank lichaam te bereiken. African Mango is al gebruikt door duizenden tevreden klanten over de hele wereld, en wetenschappers hebben de doeltreffendendheid ervan aangetoond.

Wat zijn de belangrijkste bestanddelen van African Mango?

Het African Mango supplement bestaat uit Afrikaanse mango, dat vol vitamines en minaralen zit. Deze vrucht wordt overal ter wereld gewaardeerd en wordt gebruikt om tal van gezondheidsproblemen te behandelen. African mango komt uit het regenwoud van West-Afrika en is rijk aan zaden die bekend staan als “Dikka noten”. Het meest kostbare bestanddeel van het supplement is het extract van de zaden - Irvingia Gabonensis. Dit kostbare bestanddeel versnelt de vetverbranding en is erg bevorderlijk voor de hormonale balans. African Mango bevat ook grote hoeveelheden kostbare weefsels die op doeltreffende wijze de vertering ondersteunen.

Hoe wordt het African Mango dieetsupplement gebruikt?

Neem 1-2 capsules in bij het eten.

Is African Mango veilig voor mijn gezondheid?

African Mango is volstrekt veilig en bevat geen schadelijke stoffen. Het is louter gebaseerd op natuurlijke bestanddelen en heeft geen bijwerkingen. Bovendien is het erg makkelijk te gebruiken.

Hoe lang duurt het voordat de eerste resultaten zichtbaar worden?

Het gewichtsverlies en de verbetering van het welzijn wordt zichtbaar na de eerste weken waarin u African Mango inneemt. Om volledige resultaten te bereiken wordt u tevens geadviseerd om uw lichaamsbeweging te verhogen en een geschikt dieet te volgen.

Is het waar dat African Mango vooral doeltreffend is bij het reduceren van buikvet?

Dat klopt. African Mango is een uniek product dat het metabolism verhoogt en helpt bij het kwijtraken van hardnekkig vet in de buikstreek. Het zaadextract van de Afrikaanse mango in het product versnelt en ondersteunt op doeltreffende wijze de vetverbranding.

Is de doeltreffendheid van African Mango wetenschappelijk aangetoond?

In 2005 heeft de Universiteit van Yaounde in Kameroen een studie uitgevoerd om te controleren welke invloed Irvingia Gabonensis heeft op het gewichtsverlies. Na een studie van vier weken was het lichaamsgewicht van de deelnemers die een extract van Afrikaanse mango kregen toegediend gezakt met maar liefst 5,26%! De hoge doeltreffendheid van African Mango is dan ook aangetoond in een gedetailleerd klinisch onderzoek.

Klantenservice

Hoe kan ik African Mango bestellen?

Om uw bestelling te plaatsen dient u de hoeveelheid, de verzendingswijze en de betalingswijze te selecteren en het adresformulier in te vullen. Plaats uw bestelling hier.

Hoe worden de producten verzonden?

Producten worden verzonden binnen de 48 uur nadat de bestelling is gebeurd. Het duurt 14 tot 21 dagen voordat de bestelde producten worden geleverd bij de klant (bij internationale bestellingen kan dat langer duren).

Voert u ook internationale leveringen uit?

Ja. Wij verzenden het product naar Europa, Noord- en Zuid-America en Azië.

Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling?

Uw bestelling kan worden betaald via creditcard, PayPal of Google Checkout.

Heeft het product een garantie?

Ja. Ons product heeft een terugbetalingsgarantie van 90 dagen. Als u niet tevreden bent met de resultaten van African Mango, stuurt u dan uw verpakkign terug en wij betalen u uw geld terug.